Mindfulness

Mindfulnessmeditation

Mindfulness- meditation

Mindfulnessmeditationer innebär att vi har en intention om att vara närvarande i nuet så gott det går. Vi jobbar till exempel med:

  • Guidade meditationer i stillhet
  • Kroppscanning
  • Medveten rörelse

Mindfulnessmeditationer kan också innebära lekfulla övningar för att öva upp din medvetna närvaro, att vara här och nu.
Mindfulnessmeditationer är för alla och du behöver ingen tidigare erfarenhet av meditation. Ta med dig en skopa nyfikenhet och dig själv. Tillsammans skapar vi ett space där vi tillåts att landa i kroppen och öva på att vara här och nu. Har du några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta mig på hello@food4thought.se.

Guidade meditationer

Här kan du lyssna eller ladda ner exempel på mina guidade meditationer. En landningsmeditation innebär att vi grundar oss i nuet med hjälp av till exempel vårt andetag, kroppsliga förnimmelser och ljud som uppstår runtomkring oss. En kroppsscanning innebär att du flyttar din uppmärksamhet till olika delar av kroppen som jag nämner och ser vad du känner där, precis just nu.

På gång

water lily, aquatic plant, flower-3491631.jpg

Höstens meditationsklasser

Mölndal

Under hösten håller jag varje måndag och fredag guidade mindfulnessmeditationsklasser i Petra Studion på Krokslätts Parkgata 53B i Mölndal. För att se datum, tider och för att boka din plats, klicka här.

Workshops i medveten närvaro

Mölndal

Under hösten kommer jag erbjuda workshops i mindfulness i Petra Studion i Mölndal.

Datum och tider kommer löpande att publiceras här på hemsidan, på bokadirekt.se och som evenemang på Facebook, så följ mig gärna där för att inte missa några uppdateringar.

maple, fall, multicoloured-2135514.jpg

Kostcoaching

Mölndal och online

För många innebär hösten en känsla av nystart. Det kan uppstå en vilja och önskan om att ta tag i saker, starta upp projekt eller se över sina beteendemönster. Kanske är kosten ett område du känner att du vill se över och förändra? Jag möter dig där du är, antingen på plats i Mölndal eller online, för att tillsammans med dig hitta din väg framåt i den här förändringen. Kontakta mig antingen via Petra Studion eller via hello@food4thought.se